Skip to main content

Miss Saigon i Köpenhamn & Louisiana Museum

  • Nyhet

Vi ska ge oss ut på en rundresa, vi börjar vår färd upp till Helsingborg där färjan tar oss över till Helsingör. Vi når snart resans första mål, Louisiana Museum of Modern Art. Här får vi njuta av modern konst och aktuella utställningar, även muséet i sig är väl värt ett besök med dess danska arkitektur vackert beläget vid strandkanten.

Vi fortsätter sedan vår resa med siktet inställt på Köpenhamn, men först stannar vi till på Rungsted Kro för välsmakande lunch på en typisk dansk Kro!
När vi sedan anländer till Köpenhamn är det äntligen dags att slå sig ned på några av Det Ny Teaters bästa platser för att få njuta av den gripande musikalen Miss Saigon! En modern klassiker från skaparna av Les Misérables. I en ny spektakulär och överväldigande produktion skapad för Det Ny Teater, en oförglömlig teaterupplevelse väntar.

Efter föreställningen är det dags för den sista sträckan på vår rundresa, vi tar oss med hjälp av Öresundsbron tillbaka till Skåne. 

  • Fler bilder
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 9