Skip to main content

Grupper- & Föreningsresor

Låt oss göra jobbet!

Den perfekta resan för er!

Med över 50 års erfarenhet av att arrangera gruppresor så har vi de rätta förutsättningarna och kompetensen för att kunna hjälpa er grupp/förening med att ta fram den perfekta resan för just er. 

Vi har ett brett reseutbud och kanske är det någon av våra befintliga resor som skulle passa er grupp? Om inte så skräddarsyr vi istället en resa helt efter era önskemål.  

Guide på resan

Ni väljer själva om ni önskar ha med en guide på er resa, men vår rekommendation är självklart att ha med någon av våra fantastiska guider! 
Alla våra högt uppskattade guider är både världsresenärer och mästerliga historieberättare. De är levande lexikon handplockade för sitt unika engagemang, sin djupa kunskap och starka band till platsen de guidar. 

Att ha med en av våra guider på er resa kommer ta resan till nya höjder! 

Vad kan vi erbjuda föreningar och grupper?

  • Snabb offert när ni väljer en resa ur våra broschyrer, men vi skräddarsyr också resor (minimum 15 personer).
  • Grupprabatt på befintlig resa vid 8 eller fler personer.
  • Någon av våra duktiga guider kan komma till föreningen och prata om önskat resmål och även demonstrera våra förträffliga whispers.
  • Vid bussresor hämtar vi upp enligt gruppens önskemål.
  • Vid flygresor kan vi ordna transfer till och från flygplatsen.
  • Vi kan samordna flygresan från Göteborg, Köpenhamn och Stockholm och kan även erbjuda övernattningshotell vid tidig start.
  • Vi kan skriva ett textprogram att dela ut i föreningen.

 

Offert

Vi hjälper er gärna, kontakta oss för offert! 

info@jorns.se 
0770-787 000

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3