TEMA

Vilket tema vill du ha på din resa?
Nyheter

Nyheter

Upptäck nya spännande resmål tillsammans med Jörns Resor och en kunnig guide som ser till att du får ut så mycket som möjligt av destinationen.

Vandringsresor

Vandringsresor

Skräddarsydda vandringsresor med svenska guider. Boka en välorganiserad vandring i Europa med unika natur- och kulturupplevelser i ett lagom tempo som passar alla och ger minnen för livet.

Musik & Teater

Musik & Teater

Älskar ni kultur? Boka en musik- och teaterresa med buss hos Jörns. Vi erbjuder kompletta teaterresor med utvalda hotell där både inträde och biljett ingår.

Mat & Vin

Mat & Vin

Följ med på en resa tillsammans med Jörns Resor där mat och vin från resmålets lokala producenter står i fokus.

Konstresor

Konstresor

Att bringa ljus i människohjärtats mörker - sådan är konstnärens uppgift. - Robert Schumann Upptäck konst tillsammans med Jörns guidade resor, skräddarsydda för att ge dig maximalt utbyte av din resa och total komfort längs hela resans gång samtidigt som du upplever allt tillsammans me...

Rundresor

Rundresor

Skräddarsydda rundresor med svensk guide över hela Europa. Boka en riktig äventyrsresa med kulturupplevelser och aktiviteter som lär känna resmålet på djupet.

Långtidssemester - vardagslyx

Långtidssemester

Vill ni ta en paus från det svenska klimatet och spendera era dagar i sol och värme? Boka då en långtidssemester till Spanien eller Portugal hos Jörns resor.

Kryssning

Kryssningar

JÖRNS kryssningar med stort innehåll, hög kvalitet och kunnig guide. Resor i Norden, Europa och övriga världen.

Storhelgsresor - res bort över stora helger

Storhelg

Skippa stressen och låt oss skämma bort dig! - På Jörns har vi en lång tradition av att göra det lilla extra vilket gör storhelgsresor med oss till något alldeles speciellt. Vi planerar och förbereder och tillsammans med våra engagerade guider borgar detta för att den rätta helgkänslan i...

Dagsresor

Dagsresor

En dagsresa är perfekt att resa på för dig som inte önskar vara borta över natten. På Jörns Resors guidade dagsresor hinner du uppleva mycket under en dag!

Tidningsresor

Tidningsresor

Här hittar du handplockade resor speciellt framtagna för prenumeranter och läsare av vissa utvalda tidningar, såsom Icakuriren, Hemmets Journal och Senioren. Vi samarbetar med de tidningar där vi känner att prenumeranternas intresse och fokus matchar med det som Jörns har att erbjuda. Häng med och...

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 5this is a picture of the number 1this is a picture of the number 8this is a picture of the number 8