Skip to main content

Om oss

Vi har upptäckt världen tillsammans sedan 1971!

Vi älskar att resa!

Sedan 1971 har vi på Jörns haft ynnesten att få samla på upplevelser från jordens alla hörn. Och att få dela våra noga utvalda, guidade resor för alla sorters upptäckarlust med dig. Vi tror på minnen som lever kvar långt efter hemkomsten, det är vår drivkraft, passion och vårt arv. 

Att få utforska världen tillsammans med likasinnade är inte bara vårt signum, det är det främsta skälet till varför våra gäster kommer tillbaka år efter år. Förutom våra mästerliga guider, såklart. De som kan resmålen som sin egen ficka och är vår mest synbara kvalitetsstämpel. Den vårdar vi ömt. Vi tummar aldrig på omsorgen och omtanken i varje detalj, varje moment av våra resor. Därför kan du lita på att våra priser alltid ger garanterad valuta för pengarna. Från ögonblicket du stiger ombord kan du känna dig tryggt förvissad om att din resa kommer att fyllas med det bästa som ditt utvalda resmål har att erbjuda inom hotell, restauranger – och annorlunda unika upplevelser. Och med lika stor behållning både på vägen dit som när vi vänder hem igen. 

Jörns Resor är ett litet innovativt svenskt reseföretag baserat i Kungälv. Sedan 1971 har vi arrangerat guidade upplevelseresor i grupp till mängder av resmål i Norden, Europa och resten av världen. Vi är medlem i SRF (Svenska Resebranschföreningen) och har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet. Vårt breda, välvårdade kontaktnät ger oss förmånliga avtal men en mängd hotell, restauranger, flyg- och bussbolag. Vi har alltid trott på medvetet resande och väljer både våra destinationer och samarbetspartners med stor omsorg utifrån våra etiska värderingar. Vi tror på att behandla både människor och miljö med stor respekt. 

Trygga gruppresor

✓ Lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet
✓ Paketreselagen - skyddar dig som resenär
✓ Jour - du når oss dygnet runt vid akuta ärenden
✓ Guide finns med på alla våra resor
✓ Medlem i SRF (Svenska Resebranschföreningen)

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7