Skip to main content

VD har ordet

"Resor är det bästa sättet att utbilda sig på egen hand."

Karl Julius Weber (1767-1832)

Jag har tagit med mina barn på några av våra resor och det är fantastiskt vad de lär sig. Flera år senare kan de prata om mosaiken i den romerska villan på Sicilien, vulkanutbrottet i Pompeji eller glaciären i Kaprun. På våra resor kommer man alltid hem med nya kunskaper. Våra fantastiska guider tar dig med på en kunskapsresa där du får höra språket, känna dofterna och förstå historien på ett helt annat sätt än med en bok eller TV. Man är aldrig för gammal för att lära!

Vi har inga resor för den "lata" turisten. Vi kryddar resorna ordentligt med mängder av upplevelser och intryck. Eftersom vi har whispers på alla resor hör du allt vad guiden har att säga och du kan verkligen tillgodogöra dig resan fullt ut.

Kvalitet i fokus
Vår strävan är inte att göra resor till ett så billigt pris som möjligt. Vi vill göra bra resor som genererar nöjda och återkommande kunder. Som konsument kan det vara svårt att jämföra innehållet i resan, men man brukar få det man betalar för. För många är det naturligt att en lunch på stan kan variera i pris ganska mycket beroende på råvaror, läge, servicenivå osv. Det är likadant med en resa. En resa innehåller dessutom så mycket mer än en lunch.

I våra resor ingår det mesta och vi har genomgående en god kvalitet på alla delar såsom hotell, guider, transport, mat och upplevelser. Med en kundnöjdhet på 4,65 (på en skala 1-5) så vill jag påstå att vi levererar otroligt nöjda kunder, men också att man får valuta för pengarna hos JÖRNS!

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3