Skip to main content

Trygghet under resan

Res tryggt med oss!

Din trygghet är viktig för oss!

Vi har över 50 års erfarenhet av resor och för oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl omhändertagen när du reser med Jörns. Vi har kunnig personal på vårt kontor som hjälper dig med alla frågor du har i samband med din resa. Under resans gång har vi en erfaren guide, som tar hand om dig och övriga resenärer. Jörns Resor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, UD:s rekommendationer och ev rekommendationer på resmålet. Vi arrangerar inga resor till länder som UD avråder att resa till. Vi vill att du ska känna att du är i trygga händer när du reser med oss!

Vi på Jörns Resor jobbar bara med seriösa leverantörer. Dessa tar din säkerhet och hälsa på största allvar och de kommer självklart följa de aktuella rekommendationer som råder på varje resmål. 

Resegarantilagen

Jörns har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Det innebär att du som resenär har ett ekonomiskt skydd om din resa blir inställd eller avbruten på grund av att din researrangör blivit insovlent. På Kammarkollegiets hemsida visas de företag som ställt resegaranti. 

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar alla resenärer att ha ett avbeställningsskydd, som ger ersättning om du eller ditt resesällskap blir sjuk före avresa och måste avboka resan. I vissa hemförsäkringar och kortförsäkringar ingår avbeställningsskydd. Hör med ditt försäkringsbolag eller kortföretag vad som gäller i just ditt fall. Det finns möjlighet att köpa avbeställningsskydd via oss i samband med din bokning, läs mer här!   

Reseförsäkring

Kom ihåg att kontrollera att du har en fullgod försäkring som täcker sjukvård, hemtransport mm om du skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka under resan. Se över ditt försäkringsskydd så att det inte finns några undantag för pandemier och Covid-19. De flesta hemförsäkringar har ett visst skydd upp till 45 dagar. Du kan komplettera din hemförsäkring eller teckna en heltäckande försäkring via vår samarbetspartner Gouda, läs mer här! 

Stolta medlemmar

Jörns är medlemmar i branschföreningarna:

Att vi är medlemmar i branschföreningar är en kvalitetsstämpel som ger dig trygghet i att Jörns är en seriös researrangör som verkar för branschens bästa. 

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 5this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3