Skip to main content

Stockholm - musikal Änglagård & Moulin Rouge

Ett besök i Sveriges huvudstad blir enligt oss fulländat när man kombinerar det med en trevlig teater/musikal. Under vår resa har du möjlighet att se två stycken föreställningar: "Änglagård" eller "Moulin Rouge - The Musical ". Valet är fritt om du väljer en eller båda!

 

Programmet i korthet

Dag 1: Buss till Stockholm. Tillval "Änglagård". (M)
Dag 2: Rundtur i Stockholm. Tillval "Moulin Rouge - the musical". (F)
Dag 3: Med buss genom Sverige och hemåt. (F)

F= Frukost   M= Middag

100% KLIMATKOMPENSERAT!

Full klimatkompensation ingår i priset för resan.

Beräknad klimatpåverkan per resenär är 0,02 ton koldioxid.

Läs mer om vårt klimat- och miljöarbete »

Höjdpunkter

 • Koppla av - allt är bokat och klart
 • Vår vackra huvudstad
 • Centralt hotell - nära till allt
 • Musikal! Flera att välja på
 • Fler bilder
Våra resenärers betyg för resan
4,4 av 5
: 4 av 5 stjärnor

Ingår & tillägg

I priset ingår

 • Guide
 • Resa med helturistbuss
 • Logi i 2-bäddsrum med dusch/WC (2 nätter i Stockholm)
 • 2 frukostar, 1 middag
 • Stadsrundtur i Stockholm

Tillägg

 • Enkelrum 875:-
 • Avbeställningsskydd 400:-

Utflykter

 • Biljett Moulin Rouge
  Biljett Moulin Rouge Biljett kat A parkett till Moulin Rouge 2024-03-15 kl 19:30

  Följ med till China Teatern och se musikalen Moulin Rouge. 22 år efter världspremiären av Baz Luhrmanns Oscarsbelönade film MOULIN ROUGE!, kommer äntligen non-replica-versionen av musikalen till Sverige efter originalproduktionens succé på Broadway och West End.
  Pris: 995:-
 • Biljett Änglagård
  Biljett Änglagård Biljett kat A första balkong till Änglagård 2024-03-14 kl 19:30.

  Följ med till Oscarsteatern och se musikalkomedin Änglagård. Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare. Nu blir Änglagård musikal. I huvudrollerna bl.a. Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen och Lindy Larsson.
  Pris: 825:-

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten-Stockholm. Musikal

  Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss i rask takt norrut. Längs med Vätternleden passar vi på att göra lunchpaus. På eftermiddagen nalkas vi så Stockholm, där vi ska övernatta på vårt centrala hotell Clarion Hotel Sign. Härifrån har vi nära till både affärer och nöjen. Vi serveras en tidig middag på hotellet, för på kvällen finns möjlighet att följa med till Oscarsteatern och se musikalkomedin Änglagård (tillägg). Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare. Nu blir Änglagård musikal. I huvudrollerna bl.a. Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen och Lindy Larsson. 
  Ca 63 mil från Malmö.

  Hemorten-Stockholm. MusikalTommy Körberg och Helen Sjöholm Foto: Mats Bäcker
 • Dag 2: Stockholm - stadsrundtur & musikal

  Efter frukost ”möter” vi under en guidad rundtur med buss några av Stockholms berömda kvarter och attraktioner – Gamla stan, Söder mm. Därefter ges det tid för egna strövtåg och shopping. Kanske gör du ett besök på ABBA The Museum, som lockar med flera spännande och interaktiva upplevelser, alternativt Nationalmuseum, Sveriges förnämliga konst- och designmuseum, som efter fem års renovering åter välkomnar besökare?

  På kvällen finns sedan möjlighet att följa med till China Teatern och se musikalen Moulin Rouge. 22 år efter världspremiären av Baz Luhrmanns Oscarsbelönade film MOULIN ROUGE!, kommer äntligen non-replica-versionen av musikalen till Sverige efter originalproduktionens succé på Broadway och West End. I höst genomgår China Teatern i Stockholm en total förvandling inspirerad av den legendariska och glamorösa nattklubben Moulin Rouge i 1890-talets Paris. I den största satsningen någonsin på China Teatern blir den Oscarsbelönade filmen MOULIN ROUGE! med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna, nu äntligen musikal i Sverige. Moulin Rouge! The Musical är en föreställning med extra allt, och ännu mer. En förförisk berättelse tillbaka till den romantiska och livsbejakande tidsepoken som kallas La Belle Époque.

  Stockholm - stadsrundtur & musikalMoulin Rouge Foto: Mats Bäcker
 • Dag 3: Stockholm-Hemorten

  Med paus för fika och lunch går färden under dagen mot Skåne. En festlig och innehållsrik helg som bjudit på många höjdpunkter går mot sitt slut; vid åttatiden räknar vi med att vara åter i Malmö.
  Ca 63 mil till Malmö.

  Stockholm-HemortenStockholm Foto: Pixabay

Avreseorter & tider

Vi reser med bekväma bussar från Malmö och fortsätter norrut efter Jörns-linjen, med påstigning i Skåne & Halland. Bor du utanför Jörns-linjen hämtar vi med taxi/bil på vissa orter mot tillägg.

Klicka på länken nedan för att se alla på- & avstigningsorter samt tider.

Se alla orter och tider

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris

Mars 2024

14/3
Se avresetider
BussStockholm - 'Änglagård & Moulin Rouge', 3 d
Guide: Marianne Andersson
Fullbokad, väntelista4 325:-Boka på väntelistaSe avresetider

ANSLUT MED TÅG
På den här resan finns möjlighet att ansluta med tåg till Halmstad, Jönköping eller annan ort efter bussens färdväg. 

PRISVÄRDA HOTELL VID ANSLUTNING
Vi erbjuder subventionerade i Malmö, före eller efter resan - eller både och! Börja resan utan stress och promenera utvilad till påstigningsplatsen. Sen är det "bar å åk"!

Teaterhotellet Malmö

Hälsokrav Buss
Man måste kunna gå till sevärdheter på egen hand. Jörns guider kan avråda resenärer med rörelsesvårigheter att följa med på utflykter.
 
Kom ihåg att ha med bekväma skor på resan!

 

 

Karta

Hotell

Clarion Hotel Sign, Stockholm
Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar och restauranger. Hotellet har spa, för den som är sugen på ett besök. Clarion Hotel Sign Östra Järnvägsgatan 35 111 20 Stoc...
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3