Skip to main content

Tallinn - med julmarknad & SPA

inklusive två SPA-behandlingar

Följ med på ett SPA-äventyr i fantastiska Tallinn i julskrud. En sagolik julmarknad äger rum på Rådhustorget i Tallinn varje år. På julmarknaden kan allt hända! Julmarknadens hjärta är den vackra julgranen som har rests på sin plats sedan 1441 - vilket gör den till Estlands viktigaste och Europas första offentliga julgran.

På vårt centrala hotell lever vi gott och njuter av SPA-behandlingar. Unna dig lite lyx i kombination med en magisk julmarknad i historisk miljö!

Programmet i korthet

Dag 1: Buss till Stockholm. Båt till Tallinn. (M)
Dag 2: Rundtur i Tallinn. 1 SPA-behandling. Egen tid på julmarknaden. (F)
Dag 3: 1 SPA-behandling. Egen tid i Tallinn. Julbord (F,M)
Dag 4: Båt till Stockholm. Buss till hemorten. (F)

F=Frukost    L=Lunch    M=Middag

Höjdpunkter

 • Tallink Silja Lines fina båt
 • Den magiska atmosfären i Gamla Stan i Tallinn
 • Julgranen på Rådhustorget
 • Att få njuta på SPA-avdelningen på hotellet
 • Juldofterna på julmarknaden
 • Fler bilder

Dagsprogram

 • DAG 1: Hemorten - Stockholm - Tallinn

  Tidig morgon startar vår resa från Skåne, vi färdas med bussen längs med kusten. Vid Halmstad viker vi av och sätter kurs mot Jönköping. Här hämtar vi upp resenärer som ansluter med tåg. Vi fortsätter sedan mot Stockholm där vi ska kliva ombord på Tallink Silja Baltic Queen. Kl. 17:30 avgår båten och vi äter en gemensam middag ombord.  

  Hemorten - Stockholm - Tallinn
 • DAG 2: Tallinn - rundtur, julmarknad, SPA

  Under förmiddagen ankommer vi till Tallinn. Under en stadsrundtur bekantar vi oss med staden. Vi besöker bland annat gamla stan, som sedan 1997 är upptagen i UNESCOs världsarvslista. Därefter är det dags att checka in på vårt underbara SPA-hotell, Tallink Spa & Conference Hotel. Här ingår två SPA-behandlingar (en per dag). SPA-behandlingarna vi kommer få njuta av är en klassisk massage (20 min) samt en paraffin-behandling för händer eller ben (25 min). Under hela vistelsen kan vi koppla av i hotellets SPA-avdelning. Eftermiddagen och kvällen är fri för att upptäcka Tallinn på egen hand. Den sagolika julmarknaden är ett måste enligt oss!

  Tallinn - rundtur, julmarknad, SPABästa julmarknaden 2019! Foto: Sergeiz Juganov
 • DAG 3: Tallinn - julbord

  En heldag i Tallinn väntar innan båten avgår mot Stockholm vid 18-tiden. Starta dagen på bästa vis med en SPA-behandling innan du beger dig ut på Tallinns historiska gator.
  Väl ombord på båten serveras vi ett välsmakande julbord. 

  Tallinn - julbordFoto: Tallink Spa & Conference Hotel
 • DAG 4: Stockholm - Hemorten

  Under förmiddagen lägger vi till med båten i Stockholm och fortsätter vår färd hemåt med bussen. 
  Avkopplade efter våra spabehandlingar och med en mysig julkänsla i kroppen är vi nu redo att möta julens bestyr. 
   

  Stockholm - HemortenVacker vy över hustaken i Tallinn, med Finska viken i bakgrunden.

Karta

Hotell

Tallink Silja Baltic Queen
Baltiq Queen trafikerar Stockholm-Tallinn och har 12 däck, 927 hytter och rymmer 2800 passagerare. Fartyget renoverades 2019. Fartyget har ett stort utbud av restauranger, shopping och underhållning...
Tallink Spa & Conference Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel är ett fantastiskt spahotell, beläget i centrala Tallinn. Hotellets restaurang tar dig med på en kulinarisk matresa med smaker från hela världen. I spaavdelningen finner...
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 5this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3