Skip to main content

Göteborg och jul på Liseberg

med 'Minnesluckor' - 40 år av galenskap på Kajskjul 8

Efter 40 år framkallar de fortfarande magknip och skrattkramp. Roger på Macken, Hembygdsföreningens ordförande, Åke från Åstol, Kenneth Ålborg, Sven-Usling, Goja och Lady Shave och några andra märkliga karaktärer som kanske dyker upp mellan Jan Rippes och Per Fritzells minnesluckor. Boka bord/en helkväll för höstens galenpyttipanna. Det blir nytt! Det blir gammalt! Det blir allt! Det blir en kväll att minnas.

Vad vi kommer ihåg är inte värt att komma ihåg. Men det kan ändå vara värt att komma till Kajskjul 8 för att se vad vi kommer ihåg.

Programmet i korthet

Dag 1: Buss till Göteborg. Besök på Jul på Liseberg. 3-rätters middag & show "Minnesluckor - 40 år av galenskap" på Kajskjul 8 (M)
Dag 2: Guidad stadsrundtur. Inköpsstopp Bräutigams Marsipan. (F)

F= Frukost   M= Middag

Höjdpunkter

 • Upplev Göteborg i julstämning
 • Centralt hotell
 • Jörns unika gemenskap
 • Fler bilder
Våra resenärers betyg för resan
4,2 av 5
: 4 av 5 stjärnor

Dagsprogram

 • Dag 1: Malmö-Göteborg, Minnesluckor - 40 år av galenskap

  På morgonen lämnar vi Skåne och gör ett stopp för fika innan vi fortsätter mot Göteborg. Lagom vid lunchtid ankommer vi till Göteborg och bekantar oss med staden. När Liseberg öppnar kl. 15 beger vi oss dit för att insupa julstämningen. Vi bor på nybygda Scandic Göteborg Central som ligger nära till allt. På kvällen är det dags för resans höjdpunkt. vi sätter kurs mot Kajskjul 8 där vi njuter av en 3-rätters middag följt av showen "Minnesluckor - 40 år av galenskap" med Jan Rippes och Per Fritzell. 

  Ca 27 mil

  Malmö-Göteborg, Minnesluckor - 40 år av galenskap
 • Dag 2: Göteborg - Malmö

  Efter en god hotellfrukost ger vi oss ut på en guidad stadsrundtur som bl a tar oss förbi “Feskekôrka” - den berömda fiskhallen, och Operan. Vi beger oss sedan hemåt, på vägen stannar vi till på Bräutigams Marsipan, som tillverkat chokladpraliner och marsipan i över 140 år. Med eller utan sötsaker i bagaget fortsätter vi så färden mot Skåne.

  Ca 27 mil.

  Göteborg - Malmö

Karta

Hotell

Scandic Göteborg Central
Ute på den grönskande terrassen öppnar Göteborg upp sig med en fantastisk utsikt över älven, hamnen och läppstiftet. Hotellet har 451 rum. Från Scandic Göteborg Central är det promenadavstånd till sho...
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4