Skip to main content

Mona Håkansson

  • Mona Håkansson
    Mona Håkansson

    Med intresse för språk, konst och kultur är steget nära till resandet. Jag började arbeta som reseledare 1990 och sedan dess har det blivit många resor. Utöver resandet arbetar jag som lärare men jag har även arbetat en del med antikviteter. Jag tycker om språk och kultur. Historia, arkitektur och konst.

    Jag tycker om möten med människor. Jag tycker om länder, städer och platser. Helt enkelt olika platser särart. Det finns så många fantastiska platser att besöka och förutom sevärdheter kan man fascineras av hur de som lever där har det. Reser man tillsammans kan man dela upplevelserna och det ger så mycket mer. 

    Jag har haft förmånen att uppleva så många fina stunder tillsammans med olika grupper. Varje resa är unik och berikande. Den danske författaren HC Andersen sa "att resa är att leva" och jag håller med. Jag tycker verkligen att man ska passa på så länge man kan.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 1