Skip to main content

Allt det bästa ingår i en paketresa med Jörns!

Upptäck skillnaden med Jörns paketresor där inget lämnas åt slumpen. Alla Jörns guidade upplevelseresor ut i Europa och resten av världen är skräddarsydda för att ge dig maximalt utbyte av din semester och tillfälle att lära känna resmålet på djupet. När du bokar en paketresa med Jörns får du en unik chans att utforska det absolut bästa av det mesta i landet du besöker. Jörns har plockat "russinen ur kakan" och bjuder på en noga genomtänkt mix av kultur, historia, vackra vyer och fantastiska sevärdheter.

Allt viktigt ingår. Från transport, måltider och utflykter till våra extremt uppskattade, svenska guider, handplockade för sitt unika engagemang, sin djupa kunskap och starka band till platsen de guidar. Följ med på Jörns genomtänkta, skräddarsydda gruppresor som alltid är späckade med unika guldkorn och noga utvalda pärlor för att ge dig minnen för livet med tillbaka hem. På Jörns paketresor är allt ordnat - från ögonblicket du stiger ombord tills du är tillbaka på svensk mark igen!

Dessutom är resorna alltid arrangerade med miljön och hållbart resande i åtanke så att det blir ännu lättare att resa klimatsmart och med gott samvete! 

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7