Skip to main content

Ut i det blå - SVERIGE

en hemlig resa

Efter fjolårets uppskattade comeback presenterar vi på allmän begäran åter en resa enligt vårt populära resekoncept "Ut i det blå"! Resmål och innehåll är hemligt, kvaliteten är som alltid den bästa! Vi spänner bågen för att hitta nya resmål som kan bli berikande upplevelser. Spänningen att inte riktigt veta vart man skall är fascinerande. Trots ansträngningar att hitta nya mål kan det inte hjälpas att man ibland ändå kommer till platser där man varit förr. Men det kan ju kännas bra det också! Så packa, tandborste, kläder och fickpengar... och gör dig redo för en oförglömlig tur!

Programmet i korthet

Dag 1: Avresa med buss till somrigt resmål i Sverige. (L,M) 
Dag 2: En skön sommardag med upplevelser och gott umgänge. (F,M)
Dag 3: Nöjda och glada i hågen reser vi hemåt. (F,L)

F=Frukost    L=Lunch    M=Middag

Höjdpunkter

 • Pirr i magen - vart är vi på väg?
 • Ett sommarvackert Sverige
 • Jörns guide som förgyller resan

Dagsprogram

 • DAG 1: Hemorten - Hemlig ort

  Vart är vi på väg? Packa väskan och häng med så får du se! Under dagen avnjuter vi en gemensam lunch och efter incheckning på vårt hotell en gemensam middag. Resten är hemligt. 

  Hemorten - Hemlig ort
 • DAG 2: Utflykt från hemlig ort

  Någonstans i Sverige inleder vi dagen med en god frukost. Därefter beger vi oss ut på äventyr. Vi njuter av en härlig blandning av historia, kultur och vackra vyer. Ikväll blir det middag på restaurang med utsikt. 

  Utflykt från hemlig ort
 • DAG 3: Hemlig ort - Hemorten

  Sverige är fantastiskt! Vår guide visar oss något spännande även idag. En gemensam lunch hinner vi med på trevlig restaurang, innan det är dags att vända kosan hemåt. 

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3