Skip to main content

10 kryssningar du inte vill missa!

En kryssning tar dig från den ena fantastiska platsen till den andra, utan att du behöver stå ut med tråkiga transportsträckor. Tänk dig att resa runt på ett flytande hotell där du har alla de bekvämligheter du behöver. På en kryssning är även själva resan målet! 

Här har vi samlat några av våra favoritkryssningar, både flodkryssningar och kryssningar till havs. Res med Jörns Resor på en kryssning och upplev alla dess fördelar! 

1. Kombinera Glaciärexpressen med en kryssning

Följ med på en resa genom tre länder, Frankrike, Schweiz och Tyskland. Vi njuter av en härlig flodkryssning från Strasbourg till Basel. Utöver flodkryssningen får vi även uppleva magiska vyer under en tågresa med Glaciärexpressen, ön Mainau, Rhenfallen - Europas största vattenfall och vinprovning i Champagne. Läs mer!

2. Utforska Portugals pärlor med kryssning på Dourofloden

Njut av ett glas vin under tiden vi kryssar fram genom frodiga vinodlingar och dramatiska bergssluttningar. Vi förgyller resan med Portos vinväg, ljuvliga Cascais och Portugals charmiga huvudstad – Lissabon. Läs mer!

3. Kryssa på Rhen

Härliga vinupplevelser tillsammans med en bekväm flodkryssning är en oslagbar kombination. Vi beger oss ut på en kryssning från Amsterdam till Strasbourg och besöker bland annat Alsace, Rüdesheim och Köln. Läs mer!

4. Skärgårdskryssning i Kroatien

Med en chartrad båt njuter vi av en intim kryssning i Kroatiens skärgård, det perfekta sättet att uppleva Kroatien! Under dagarna på Adriatiska havet kryssar vi mellan Kroatiens mysiga öar! Läs mer!

5. Världens vackraste sjöresa - från Kirkenes till Bergen

Norges storslagna natur är något alldeles särskilt och bästa sättet att uppleva den är från vattnet. Vi kryssar på trånga fjordar som snirklar sig fram mellan branta fjäll. Vi förstår varför denna resa har kallats för Världens vackraste sjöresa! Läs mer!

6. Loiredalen med Normandie

På floden Loire kryssar vi bland magiska vyer samtidigt som vi njuter av god dryck på soldäck. Vi kombinerar magiska slott, vackra trädgårdar, ostron och goda viner. Vi besöker även invasionskusten för en dos historia. Läs mer!

7. Vinkryssning på Rhône

Tänk att kombinera det bästa av två världar – vin och kryssning! Vi smakar oss fram bland de utsökta franska vinerna under vår flodkryssning från Provence till Lyon. En perfekt vinresa där du får uppleva mycket av Frankrike. Läs mer!

8. Kryssa på Nilen

Pyramider, Majestätiska tempel och livliga byar kantar Nildalens landskap från Luxor till Assuan. Vi upplever detta från första parkett på vårt lyxiga 5-stjärniga kryssningsfartyg. Efter resan kan vi dessutom bocka av att vi sett Cheops pyramid - den äldsta av antikens sju underverk! Läs mer!

9. Lyxig medelhavskryssning

Kliv ombord på Celebrity Cruises kryssningsfartyg och njut av hög servicenivå, kulinariska upplevelser samt underhållning i toppklass. Vi kryssar från Barcelona till Lissabon med stopp i Palma, Valencia, Malaga, Sevilla och Porto. Läs mer!

10. Donaukryss i julmarknadstid

Tänk att hinna med julmarknader i tre huvudstäder på en och samma resa utan tråkiga transportsträckor. Med hjälp av en behaglig flodkryssning tar vi oss mellan Wien, Budapest och Bratislava. En julmarknadsresa där även själva resan är målet! Läs mer!

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8